Home » Marketing » Web Designer Graphics

Web Designer Graphics

Web Designer Graphics

De meeste webdesigners gebruiken een mengsel van zowel vector- als rasterafbeeldingen, omdat ze beide media kunnen gebruiken om een volledige lay-out te maken, als ze dat willen, maar zich geen zorgen hoeven te maken over het uploaden van een volledig werkende website naar hun hosting account. Raster graphics zijn schaalbare afbeeldingen of sets van foto’s die kunnen worden geupload als een volledige afbeelding of als een kleine thumbnail of thumbnail grootste.

Een voorbeeld van vectorafbeeldingen zijn de programma’s Adobe Illustrator en Coreldraw en het beeldbewerkingsprogramma JPG. Vectorafbeeldingen zijn er in veel verschillende soorten en maten, met inbegrip van sub groottes en notaties die lijken op GIFS, maar met meer pixels. Een vector afbeelding heeft een hoeveelheid, en dan wordt de informatie opgeslagen als tags in plaats van pixels. Als een webdesigner het volgende deel van het persbericht illustreert, vestigt hij de aandacht op dit kleine deel van het sjabloon beeld door het rond te tekenen in het HTML-gedeelte van het sjabloon. Dit helpt de belangrijke aspecten van het persbericht op een meer prominente plaats te zetten met minder code.

 

Webdesign bureau

 

Webdesigners gebruiken zowel vector- als rasterafbeeldingen om iets aan te geven dat belangrijk en essentieel is voor de functie van de website of een ander bedrijf. Omdat het moeilijk is de informatie in het HTML-gedeelte van de pagina-layout uit te tekenen, en weinig mensen de tijd of de neiging hebben om dat te doen, gebruiken ontwerpers vaak “leesbaar voor het oog en het oog”, dus hoe groter en dichter de vector- of rastergrafiek, hoe beter.

Een grote verscheidenheid van beeldformaten kan worden gebruikt om vectorafbeeldingen weer te geven, zoals JPEG, PNG of GIFS van verschillende types. Rasterafbeeldingen zijn een weergave van een afbeelding die reeds is gemaakt of opgeslagen als een vast formaat. Het enige verschil met gewone afbeeldingen is dat ze op deze “retro” manier zijn aangemaakt en worden weergegeven bij het downloaden en uploaden. Dit is een noodzaak voor webdesigners, omdat afbeeldingen voldoende zichtbaar moeten zijn op het scherm en op het internet.

Een webdesigner houdt zich niet bezig met het maken van grafische voorstellingen. Hij is echter wel geïnteresseerd in de presentatie en het ontwerp van de website of andere elektronische en informatieve presentatie. De ontwerper moet daarom goed nadenken voordat hij werk voor een klant maakt en uploadt. Zorg voor een goed gepresenteerde site om meer bezoekers om te zetten in klanten.

Er zijn verschillende gratis en betaalde bronnen beschikbaar voor webdesign. Als u geen sterke computer achtergrond hebt, kunt u vertrouwen op gratis online bronnen zoals die beschikbaar zijn op Wikipedia, Google en Yahoo.