Fysiotherapie bij chronische klachten

Heeft u last van chronische klachten, dan heeft u vaak moeite met sporten, bewegen of zelfs met essentiële activiteiten als opstaan uit uw stoel en traplopen. Met fysiotherapie helpen we u beter bewegen, zodat u de dagelijkse taken weer zelfstandig kunt uitvoeren. Onze fysiotherapeuten helpen u bijvoorbeeld bij Parkinson, COPD, diabetes, artrose en hart- en vaataandoeningen. Ook voor andere chronische klachten kunt u een afspraak maken.

 • Afspraak mogelijk in het weekend en ’s avonds
 • Cliënten beoordelen onze fysiotherapie met een 9,8
 • Vaak wordt de behandeling vergoed door uw zorgverzekering

Maak een afspraak met Fysiotherapie Amstelstreek in Amstelveen voor een intakegesprek om uw klachten en de behandeling te bespreken.

Behandelplan op maat

Bij fysiotherapie voor een chronische aandoening maken we een persoonlijk behandelplan om uw klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Onder begeleiding van een vakkundige fysiotherapeut doet u oefeningen. U krijgt ook vaak oefeningen mee naar huis om uw spieren en gewrichten sterk en soepel te maken, zodat uw klachten afnemen.

Beter bewegen met chronische klachten

Wanneer u bepaalde dagelijkse taken niet meer kunt uitvoeren is het van belang dat u een fysiotherapeut bezoekt om uw klachten te verminderen. Wij behandelen u bij allerlei verschillende klachten: van niet meer kunnen sporten tot niet meer kunnen traplopen of opstaan. Met een persoonlijk behandelplan dat enkele weken of maanden kan duren helpen we u beter te bewegen, zodat u dagelijkse activiteiten weer zo goed mogelijk zelf kunt uitvoeren.

Vermindering van pijn

Heeft u dagelijks last van pijn? Dan is het verstandig om een afspraak te maken voor fysiotherapie. In de meeste gevallen kunnen wij uw pijn verminderen door de spieren los te maken, het pijnlijke gebied te masseren of oefeningen met u te doen. Na een of meerdere behandelingen is uw pijn verminderd of bent u zelfs geheel pijnvrij, afhankelijk van uw oorspronkelijke klachten.

Contactgegevens

Fysiotherapie Amstelstreek
Schweitzerlaan 30
1187JD Amstelveen

020 823 2102
info@fysiotherapieamstelstreek.nl
Whatsapp: 06 1326 2772

We zijn bereikbaar via Whatsapp op werkdagen tussen 08:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 09:00 en 17:00 uur.

Openingstijden

Bent u binnen de openingstijden niet beschikbaar, dan maken we een afspraak met u in het weekend of ’s avonds.
Maandag:08:00 – 18:00 uur
Dinsdag:08:00 – 18:00 uur
Woensdag:08:00 – 18:00 uur
Donderdag:08:00 – 18:00 uur
Vrijdag:08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Fysiotherapeut Stephanie Boelens

Stephanie Boelens

Vergoeding fysiotherapie bij chronische aandoeningen

Bij chronische aandoeningen wordt fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vergoed. De eerste 20 behandelingen hoeft u slechts eenmalig zelf te betalen, dus u heeft deze kosten niet elk jaar opnieuw. Let op: uw aandoening dient wel op de lijst met chronische aandoeningen van uw verzekeraar te staan, anders worden de kosten niet vergoed. Controleer bij uw verzekeraar of de behandeling voor uw aandoening wordt vergoed.

“De fysiotherapeut heeft de spieren in mijn schouder een paar keer losgemaakt om de pijn te verminderen. Ze gaf me oefeningen waarmee ik snel herstelde. Na een paar behandelingen merkte ik al verschil.”

Arjan uit Amstelveen

“Ik heb artrose, waardoor ik bijna altijd last heb van pijn in mijn knie. Fysiotherapie Amstelstreek helpt mij om beter te bewegen en de pijn te verminderen. Ik kan nu weer veel meer zelf doen zonder pijn!”

Ellemieke uit Amstelveen

“Mijn ‘tennisarm’ belemmerde mij enorm in mijn dagelijks werkzaamheden. Vooral ’s morgens was de pijn niet te harden. Dankzij oefeningen die ik met de fysiotherapeut deed is de pijn aanzienlijk minder en kan ik mijn arm beter bewegen.”

L. uit Amstelveen

Chronische klachten

Hieronder vindt u enkele van de chronische klachten waarvoor wij een behandelplan kunnen opstellen. Ook bij andere chronische klachten kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie. Bekijk onze behandelingen.

 • Tenniselleboog
 • Achillespeesklachten
 • Hielspoor
 • Peesontsteking
 • Whiplash
 • Diabetes Mellitus
 • Neurologische klachten
 • COPD
 • Artrose
 • Aangeboren afwijking bewegingsapparaat
 • Frozen shoulder
 • Verkalking
 • Hart- en vaataandoeningen

Afspraak maken met de fysiotherapeut

Voor meer informatie over fysiotherapie bij chronische klachten of het maken van een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in Amstelveen neemt u contact met ons op. U kunt bij ons ook terecht voor fysiotherapie voor en na een operatie.

© Copyright 2016 - Fysiotherapie Amstelstreek